Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Nutuk konusu sevimli kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve isabetli bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Kanatlar içinde elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin takviye plakaları mevcuttur.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her Yangın Merdiveni Kapısı palette 15 posta tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir Yangın çıkış kapısı istanbul kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel gestalt anında bapnın olanaklı olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı montajı baştan sona meraklı şekilde dokumalması gereken ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıhun üründe sakatlık örgülmaması müstelzim bir teamüllemdir.

Kaçış yollarının başka ofis ve başka mekanların ciğerinden geçerek korunmuş alana erişmesina izin verilmelidir. Kaçış yollarının ve merdivenlerinin korunmuş mekanlara ve veya sokağa açılan baplarının kocaliği 120 cm’den azca olmamalı; bu kapılar dâhilen hariçya yakınlarında kilitsiz olarak açılmalı ve kendiliğinden olarak kendi kendine kapanacak ve yangın dayanımı en az 120 zaman olacak şekilde yapılmalıdır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz elleme uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tutmanıza yardımcı olabilirler.

Report this wiki page